mailen en bellen
Jongejan Houten Vloeren en Veranda's Jongejan Houten Vloeren en Veranda's Jongejan Houten Vloeren en Veranda's Jongejan Houten Vloeren en Veranda's Jongejan Houten Vloeren en Veranda's Jongejan Houten Vloeren en Veranda's Jongejan Houten Vloeren en Veranda's Jongejan Houten Vloeren en Veranda's

Parketvloeren
Vloeren van 6 of 9 mm dik, tapis gelegd. Verkrijgbaar in elke gewenste vorm en kleur en te leggen in allerlei motieven zoals enkele en dubbele visgraat met band, en band met fries.

Laminaat vloeren
Onderhoudsvrije vloer met houtmotief van 8-10 mm dik. Er zijn diverse uitvoeringen van ondermeer de A-merken Meister en Balterio.

Vloer renovatie
Is uw bestaande vloer aan een opknapbeurt toe? Dan is Jongejan Houten Vloeren hét bedrijf. Wij schuren, lakken of oliën uw vloer zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Traprenovatie
Een nieuw leven voor uw trap. U gebruikt de trap iedere dag, wellicht zonder er bij na te denken. Maar realiseert u zich dat de trap een prachtige blikvanger kan zijn? Dankzij onze ervaring met traprenovaties maken wij ook van uw trap weer een prachtig, tijdloos meubelstuk. Het bekleden van de trap met bijvoorbeeld eiken is een van de vele mogelijkheden.

Houten vloeren

Warme voeten, sfeervol wonen, vriendelijk in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Dit zijn maar een paar voordelen van de vloeren van Jongejan Houten Vloeren. Door het ruime aanbod en de jarenlange ervaring zijn wij in staat u uitstekend te adviseren en bieden wij u een keuze uit diverse legmethoden. Alle vloeren worden vakkundig gelegd en zijn van een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Massief houten vloeren
Deze 20 mm dikke plankenvloeren zijn nagenoeg onverwoestbaar. De lange levensduur en robuuste uitstraling geven deze vloeren een natuurlijke warmte. Wij bieden u een groot assortiment uit brede planken in diverse afwerkingen.

Duo-twin vloeren
Vloeren met een onderlaag van berkenplex en een toplaag van 4-6 mm. Duo-twin vloeren zijn verkrijgbaar in alle soorten hout. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.

call mail